Slotte og herregårde på Sjælland, Møn og Lolland-Falster

Oplev historiens vingesus blandt de mange smukke og stemningsfulde slotte og herregårde på Sjælland, Møn og Lolland-Falster. Nogle steder kan du overnatte og indtage en kongelig middag, mens du andre steder kan betragte den smukke arkitektur udefra og gå en tur i parken. 

Slotte og herregårde

Var du også vild med TV-serien "Danmarks dejligste slotshoteller"?

I så fald vil du finde masser af god inspiration her med henvisninger til et stort udvalg af slotte og herregårde i området. Bl.a. de 4 slotshoteller fra TV serien som er beliggende på Sjælland, Møn, Lolland og Falster; Kragerup Gods, Skjoldenæsholm, Næsbyholm Slot og endelig Liselund Ny Slot på Møn.

Bliv introduceret til et udvalg af de mange smukke slotte og herregårde på Sjælland, Møn og Lolland-Falster. Hver især har de deres egen unikke historie, som rummer alt fra dronninger og biskopper til spøgelser og pirater.

Skab dit eget eventyr

H.C. Andersen var en flittig gæst på østdanske slotte og herregårde. De smukke bygninger og den enestående natur gav ham inspiration til mange af sine folkekære eventyr. Følg i H.C. Andersens fodspor og lad dig forføre af de smukke omgivelser hvadenten det er til julemarked, events eller til din helt egen fest.

På udvalgte slotte og herregårde kan du få en eventyrlig søvn i herskabelige omgivelser.

Del denne side