Velkommen til ferie på Sjælland, Møn og Lolland-Falster!

Familieferie - masser af sjove attraktioner ...

Spis godt - skønne smagsoplevelser ...

Livet føles større på cykel ...

Vikinger og middelalder - her bliver historien levende ...

Cyklist ved Møns Klint

Kort over området

Kort over Østdanmark

Langs den danske del af Berlin-København cykelruten har vi udviklet en række særlige cykelruter – Panoramaruter, der tager dig og din familie rundt igennem smuk natur, til spændende seværdigheder og forbi hemmelige steder, som kun de lokale kender.

I påsken 2014 åbner Danmarks nye Borgcenter med visuelle sjæleåbnere i verdensklasse og et helt nyt udstillingshus. Et 4 hektar stort fortidsminde revitaliseres og bliver fremover en levende del af Vordingborg bymidte. På Facebook kan du følge med i tilblivelsen af det nye Borgcenter, også selvom du ikke har en profil.

Naturen på Sjælland, Møn og Lolland-Falster er særlig smuk. Fra det flade Lolland, over det kuperede Midtsjælland til det frodige Odsherred og de dramatiske Møns- og Stevns klinter, uanset hvor du befinder dig kan du finde naturoplevelser i særklasse. 

Intet sted kommer historien til live som på regionens slotte og herregårde. Bliv klogere på tidens magtfulde mænd og kvinder, den storslåede arkitektur, adlens intriger og smukke kærlighedshistorier.

Gå på jagt mellem mere end 3.000 sommer- og feriehuse på Sjælland, Møn og Lolland-Falster. Uanset om du er til det klassiske sommerhus eller til det mere luksuriøse med spa og sauna, er der masser at vælge imellem. 

Turistinformationer

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om et særligt område på Sjælland, Møn eller Lolland-Falster? Så kontakt det lokale turistbureau, der står klar til at hjælpe dig.

Se alle regionens turistbureauer

Friluftsguiden

Friluftsguiden er din guide til friluftsoplevelser på Sjælland, Møn og Lolland-Falster.

Gå til Friluftsguiden

København - Berlin

Hop på cyklen og kør ca. 600 smukke kilometer mellem de to pulserende hovedstæder København og Berlin.

Cykelruten København - Berlin