Velkommen til Sjælland, Møn og Lolland-Falster!

Her finder du masser af information om oplevelser og overnatning.

Her kan også bookes online …

Kort over området

Kort over Østdanmark

Du finder det lige udenfor København. Et åbent og gavmildt landskab, hvor livskvaliteten gror om kap med de økologiske afgrøder. Hvor historien er lyslevende, så du kan være baron eller barbar for en dag. Og hvor du kan nyde naturen, helt stille, næsten helt alene.

Besøg det nyåbnede Danmarks Borgcenter i Vordingborg med hele familien og få en fantastisk dag på ruinerne af Danmarks største kongeborg. Oplev den fascinerende fortælling om borge, konger og magt og gå selv på opdagelse med borgcentrets iPad guide.

Turistinformationer

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om et særligt område på Sjælland, Møn eller Lolland-Falster? Så kontakt det lokale turistbureau, der står klar til at hjælpe dig.

Se alle regionens turistbureauer

København - Berlin

Hop på cyklen og kør ca. 700 smukke kilometer mellem de to pulserende hovedstæder København og Berlin.

Cykelruten København - Berlin

Hjemmesiden siger farvel

Til dig og de flere hundrede tusinde andre, der hvert år besøger vores hjemmeside må vi desværre fortælle, at hjemmeside lukker ved årsskiftet. Det skyldes at vi ikke længere får tilskud til at drive siden.

Derfor vil siden ikke længere blive opdateret. Vi håber, du alligevel finder den information, du skal bruge, så du kan få mange gode oplevelser på Sjælland, Møn og Lolland-Falster!

Mvh. Fonden Østdansk Turisme